#StămAcasă dar #NuStămIzolați: LASTING susține comunicarea și munca la distanță

#StămAcasă dar #NuStămIzolați: LASTING susține comunicarea și munca la distanță

LASTING vă ajută să configurați soluțiile de care aveți nevoie pe echipamentele potrivite pentru toate scenariile de lucru la distanță

 

Pentru că #togetherwecandomore

 

În aceste zile dificile, regăsim multe din avantajele și provocările lucrului la distanță. Fie că avem sau nu în interiorul companiilor noastre experiența de a face home office, distanța fizică față de colegi și de partenerii de business nu trebuie să însemne o muncă mai puțin eficientă sau cu rezultate mai puțin motivante.

Principalii jucători de pe piața de comunicații la distanță – vorbim aici de Microsoft și ZOOM, dar nu numai – s-au mobilizat cu inițiative punctuale care faciliteaza lucrul și colaborarea la distanță.

Pentru a putea profita de aceste oportunități – dar și pentru a le putea configura în mod eficient pe echipamentele potrivite pentru o varietate de contexte de comunicare la distanță – echipa LASTING vă este alături.

Cum vă putem ajuta?

 

1. În mod direct

Ce oferim?

  • Punem la bătaie expertiza tehnică a echipei LASTING oferind gratuit consultanță și suport pentru colaboratorii noștri în configurarea soluțiilor Microsoft Teams, ZOOM, Skype for Business și GoToMeeting.

Cum puteți beneficia de sprijin din partea noastră?

  • Oferim 6 sesiuni de consultanță one-on-one de 1h fiecare în intervalul 25 martie – 10 aprilie 2020, accesibile pe principiul ”primul venit, primul servit”. Pentru a accesa această ofertă, vă rugăm să trimiteți un email la adresa comunicatii@lasting.ro, iar colegii noștri vă vor contacta pentru a programa respectivele sesiuni, în funcție de disponibilitatea lor și de evoluția situației COVID-19 în România și la nivel global.

2. Împreună cu alți vendori din portofoliul de comunicații unificate al LASTING

LASTING, în parteneriat cu Microsoft, AudioCodes și POLY, vă pune la dispoziție soluții punctuale care facilitează multiple scenarii de lucru la distanță.

LASTING în parteneriat cu AudioCodes vă oferă gratuit acces la licențe pentru dispozitive tip SBC (Session Border Controller)

Cu ajutorul SBC-urilor (Session Border Controller) oferite de partenerii noștri de la AudioCodes, LASTING System vă poate ajuta să activați funcționalitatea telefoniei în medii cloud precum Microsoft Teams sau ZOOM. În plus, vă putem ajuta în setarea și folosirea de telefoane VoIP certificate pentru Microsoft Teams și media gateways ce permit interconectarea mediilor diferite – de ex. telefonie analogică cu telefonie VoIP.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa: comunicatii@lasting.ro.

LASTING în parteneriat cu POLY vă pune la dispoziție o gama variată de produse de videoconferință, telefonie și accesorii (căști) pentru a facilita comunicarea la distanță și pentru a crește productivitatea și calitatea interacțiunilor din home office.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa: comunicatii@lasting.ro.

No Comments

Post a Comment

Contact