#StămAcasă și #MuncimÎnSiguranță: Facilităm funcționarea la distanță cu Sophos XG Firewall

#StămAcasă și #MuncimÎnSiguranță: Facilităm funcționarea la distanță cu Sophos XG Firewall

LASTING susține munca în siguranță, oferind pachete speciale SOPHOS pentru parteneri

 

Dintre provocările muncii la distanță pentru care companiile propun soluții tehnice la îndemână , în această perioadă extindem atenția și către de serviciile de firewall, zonă în care SOPHOS excelează. LASTING oferă discounturi semnificative pentru parteneri și de această dată:

         *Această ofertă se aplică tuturor produselor XG Series cu excepția XG 86, XG 86w, XG 106 și XG 106w și doar în combinație cu achiziționarea unui abonament de unul, doi sau 3 ani. Oferta se aplică unuia dintre nivelele de subscripții următoare: FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard sau EnterpriseGuard Plus

 

Sophos XG Firewall și echipamentele SD-RED oferă afacerilor, școlilor, spitalelor și altor organizații soluții multiple pentru conectarea de la distanță. Angajații pot avea acces la aplicații, email și resurse din rețeaua lor, chiar din confortul propriei case, ca și când ar fi la birou iar organizațiile îi pot păstra în siguranță cu ajutorul unor opțiuni precum filtrare web, care controlează accesul la site-uri periculoase sau cu conținut inadecvat.

Cum ne conectăm la XG Firewall folosind clientul Connect?

 

Dacă ai deja XG Firewall (varianta hardware sau aplicația virtuală) înseamnă că ai o licență de bază perpetuă (Base) care include atât conectivitate IPsec cât și  SSL VPN. Poți alege una dintre aceste opțiuni sau pe amândouă pentru a le da acces angajaților la rețeaua companiei.

Configurarea accesului de la distanță bazat pe IPsec se face prin intermediul clientului Sophos Connect de pe XG Firewalls care rulează v17.5 sau versiuni mai noi de firmware. Clientul Connect este gândit să fie cât mai ușor de utilizat și de încredere, pentru ca utilizatorul să aibă o experiență cât mai plăcută. Selectați rețeaua dorită sau locația și apăsați “connect” pentru a stabili un tunel criptat VPN care securizează transmiterea traficului (de date, aplicații, etc.) între firewall și dispozitivul de la distanță. Dispozitivul de la distanță folosește software-ul client Connect gratuit, atât pentru Windows cât și pt macOS, pentru a crea conexiunea VPN.

 

Cum mă ajută dispozitivele SD-RED?

 

O soluție alternativă pentru conectivitate de acasă este SD-RED. Aceste dispozitive accesibile de Ethernet la distanță creează un tunel securizat VPN de tip Layer 2 către un XG Firewall central. SD-RED este o variantă excelentă pentru locații remote sau pentru angajații care lucrează cu informații extrem de sensibile, cum ar fi cei din conducere.

Nu este nevoie de expertiză tehnică pentru a conecta dispozitivul. Trebuie doar să notezi ID-ul în XG Firewall, iar dispozitivul se va conecta automat, imediat ce persoana respectivă îl conectează la internet. Conexiunea se foarte face și wireless prin Sophos APX wireless access point.

Pentru mai multe detalii dar și o comparație punctuală pentru a afla ce vi se potrivește, accesați articolul detaliat .

 

 

Contactează-ne

 

No Comments

Post a Comment

Contact