#StămAcasă și #MuncimÎnSiguranță: LASTING & SOPHOS te ajută să păstrezi în siguranță și telefoanele mobile

#StămAcasă și #MuncimÎnSiguranță: LASTING & SOPHOS te ajută să păstrezi în siguranță și telefoanele mobile

LASTING susține munca la distanță cu oferte SOPHOS Mobile pentru parteneri

 

 

Creșterea numărului de persoane care lucrează de acasă face ca telefoanele mobile să fie folosite din ce în ce mai mult în scop de business. Sophos Mobile adresează acest aspect, ajutându-te să îți păstrezi dispozitivele și datele sigure, balansând  intimitatea, siguranța și productivitatea.

 

Cum se face configurarea la distanță?

 

Nu toată lumea are posibilitatea de a folosi dispozitivele deținute de companie, astfel că s-ar putea ca angajații să fie nevoiți să folosească propriile device-uri în scop de serviciu.

Sophos Mobile facilitează securizarea cu un efort minim a dispozitivelor personale sau deținute de companie.

Utilizatorii pot face setup-ul cu ușurință pe macOs, Windows 10, sau pe dispozitivele mobile prin portalul flexibil self-service, pot să își înregistreze dispozitivele, să reseteze parole și să ceară ajutor, fără implicarea departamentului de IT.

 

Care este calea de mijloc între siguranța și intimitatea utilizatorului?

 

În scenariile BYOD (Bring Your Own Device) ai nevoie să protejezi și controlezi emailul de serviciu și datele transmise, fără a interfera cu intimitatea userilor tăi. Capacitatea managerială a Sophos Mobile de tip container -only îți permite să controlezi conținutul sensibil în aplicațiile Sophos Secure Email și Sophos Secure Workspace fără a fi nevoie să gestionezi dispozitivul mobil în sine. În felul acesta, informațiile private ale utilizatorilor tăi rămân private, în timp ce resursele companiei sunt protejate.

 

Cum protejăm telefoanele mobile împotriva amenințărilor?

 

Un studiu recent arată că 10% dintre amenințări sunt descoperite pe telefoanele mobile. Sophos Mobile include Intercept X for Mobile care folosește un motor deep learning Intercept X pentru a vă proteja utilizatorii, dispozitivele și datele companiei împotriva amenințărilor mobile cunoscute sau necunoscute. Intercept X for Mobile oferă utilizatorilor instrumente ușor de folosit cum ar fi Authenticator, Password Safe, Secure QR Code Scanner și Privacy Advisor.

Setarea presupune doar descărcarea aplicației și apoi înregistrarea dispozitivului prin intermediul instrumentului Corporate management.

Utilizatorii pot de asemenea să folosească Intercept X for Mobile gratuit pentru a-și proteja dispozitivele personale – trebuie doar să descarce aplicația și o pot folosi chiar de azi.

 

Un ghid detaliat despre utilizarea Intercept X for Mobile există pe site-ul Sophos.

Monitorizare și control

 

Politicile de conformitate din Sophos Mobile te ajută să te asiguri că telefoanele mobile sunt folosite corespunzător – atât din perspectivă de securitate cât și din perspectiva politicilor de business. De exemplu poți:

  • să te asiguri că se descarcă doar aplicații sigure, din app store- urile relevante
  • să blochezi descărcarea în background a unei aplicații posibil periculoasă
  • să restricționezi accesul la resursele de business
  • să permiți sau interzici accesul la unele funcționalități ale unui dispozitiv
  • să definești acțiuni care să aibă loc când o anumită regulă de conformitate este încălcată.

Poți crea politici de conformitate separate și să le atribui unor grupuri de dispozitive diferite, având posibilitatea să aplici nivele de securitate și acces pentru utilizatori în concordanță cu politicile alese. Citește lista completă de reguli de conformitate.

Pentru mai multe informații și pași generali de configurare atât pentru Sophos Mobile cât și pentru Intercept X for Mobile, aruncați o privire pe ghidul ajutător. 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contacți la adresa de email sophos@lasting.ro.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact