#StămAcasă și #SusținemPrevenția : Pachete speciale cu camere termice Dahua pentru partenerii LASTING

#StămAcasă și #SusținemPrevenția : Pachete speciale cu camere termice Dahua pentru partenerii LASTING

LASTING oferă partenerilor reduceri substanțiale pentru Dahua Human Temperature Measurement, ajutând sporirea măsurilor preventive

 

În vreme de pandemie cu Covid19, comunitatea științifică din IT propune soluții tehnice creative care să ajute la sporirea măsurilor de prevenire a răspândirii bolii, iar Dahua este una dintre companiile care excelează în acest domeniu. Pentru că dorim să susținem aceste eforturi, LASTING oferă o reducere substanțială la kitul Dahua Human Temperature Measurement

Cea mai recentă cameră termică lansată de Dahua are capacitatea de a măsura cu precizie temperatura corpului ± 0,3 ℃ (cu blackbody) și are inteligență artificială integrată pentru mai multe persoane. Distanța de măsurare este de până la 3 m, permițând măsurarea rapidă și fără contact. Aplicabilitatea este vastă, aceasta putând fi instalată în căi de acces din clădiri de birouri, școli, spitale, instituții publice, magazine, hoteluri, fabrici, dar și în spații mai restrânse precum un lobby sau intrarea în lift.

Printre elementele de noutate ale acestui produs excelează acuratețea algoritmului de măsurare a temperaturii corpului cât și proprietățile de detecție facială, chiar și atunci când subiecții poartă mască de protecție. 

Primul astfel de kit din România a fost instalat de test de către compania Dahua la Spitalul Matei Balș din capitală și este funcțional.

Caracteristice AI ale soluției:

  • Vizualizarea în timp real a temperaturii în spectrul vizibil și termic
  • Alarmare în timp real cu ajutorul luminii și difuzorului, când temperatura este ridicată
  • Analiza evenimentelor de tip Temperatura ridicată
  • Vizualizarea înregistrărilor cu informațiile alarmelor
  • Export de date în format Excel
  • Analiza graficelor

 

 

O implementare de succes a acestei soluții a fost la Universitatea din Fudan, China, unde cu ajutorul amplasării echipamentelor la intrarea în campus este asigurată siguranța întregii comunități universitare. Datorită screeningului rapid, distanței lungi, acoperirii largi și detectării mai multor persoane simultan ( multi-person), cu precizie de măsurare a temperaturii ridicate, soluția a putut fi montată și la Linia 1 de Metrou din Hangzhou, una dintre cele mai aglomerate din Asia, precum și în Gara din Shanghai, una dintre cele mai pline stații din lume.

Pentru mai multe informații despre kitul Dahua Human Temperature Measurement, colegii noștri vă stau la dispoziție la dahua@lasting.ro.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact