Supravegherea video portuară cu soluțiile Avigilon – o poveste de succes

Supravegherea video portuară cu soluțiile Avigilon – o poveste de succes

Pentru a vedea multiplele funcții pe care le poate îndeplini un sistem de supraveghere video robust, precum și modul în care soluțiile Avigilon au răspuns cu brio cerințelor clienților, respectiv în acest caz Administraţia Portuară Guaymas, puteți consulta studiul de caz ce implică software-ul de management video Avigilon Control Center (ACC), peste 50 de camere de supraveghere Avigilon şi sistemul Avigilon Access Control Manager (ACM).

 

Provocările cărora le-a răspuns sistemul Avigilon

 

Deoarece supravegherea video robustă și fiabilă este un aspect fundamental al securității portuare, se cere un sistem robust de monitorizare pentru a permite autorității responsabile să monitorizeze îndeaproape un astfel de perimetru și să contribuie la prevenirea furtului de materiale și/sau a potențialului trafic ilegal din respectiva zonă. Administrația Portuară Guaymas a căutat, de asemenea, un sistem care să o ajute să depășească alte provocări specifice, prin îmbunătățirea eficienței operaționale și prin reducerea cererilor contrafăcute de răspundere în ce privește bunuri sau persoane aflate sub supravegherea sa.

 

Soluția Avigilon implementată

 

Cum menționam şi mai sus, Administrația Portuară Guaymas a instalat peste 50 de dispozitive Avigilon și a implementat software-ul de gestionare video Avigilon Control Center (ACC) pentru a simplifica procesele de monitorizare și gestionare video. Portul a implementat, de asemenea, sistemul Avigilon Access Control Manager (ACM) pentru a asigura puncte de acces fizic în spațiul extins pe care îl are de acoperit cu sistemul de supraveghere.

Au fost selectate camere Avigilon H4 Pro, pentru capacitatea lor de a acoperi distanțe mari între locații cu mai puține camere de luat vederi, permițând operatorilor să folosească în același timp funcția de zoom pentru detalii, astfel încât să poată identifica și răspunde rapid la potențialele incidente de securitate. De asemenea, au fost alese camere Avigilon HD Multisensor, datorită designului lor flexibil, care poate capta mai multe unghiuri de până la 360 de grade, asigurând acoperirea maximă a locației și minimizând punctele moarte.

Împreună cu capabilitățile avansate de căutare ale software-ul de gestionare video Avigilon Control Center (ACC), sistemul de supraveghere video instalat ajută operatorii portului la să monitorizeze eficient și să verifice cu precizie locația persoanelor și vehiculele de interes, economisind timp și efort în timpul investigațiilor critice.

Administrația Portuară Guaymas a optat și pentru includerea sistemului Avigilon Access Control Manager (ACM), instrument optim în securizarea punctelor de acces fizice în spațiile sale extinse.

 

Avantajele soluției de supraveghere Avigilon

 

Acoperirea excepțională și gestionarea eficientă a sistemului au fost factorii-cheie în modernizarea soluției de securitate utilizată de Administrația Portuară Guaymas. Administrația a putut astfel evita cererile contrafăcute de răspundere în ce privește bunuri sau persoane aflate în răspunderea sa, și în același timp a putut îmbunătăți procesele de încărcare/pregătire a containerelor.

Prin implementarea unui sistem complet ce include camere  video cu acoperire pe suprafețe largi și un software ușor de utilizat pentru gestionarea video, Administrația Portuară Guaymas a devenit capabilă să își atingă în mod proactiv obiectivele de securitate actuale, având și spațiu de creștere pentru nevoile viitoare.

 

Material preluat de la Avigilon

No Comments

Post a Comment

Contact