Team Building LASTING System vara 2018 – o experiență energizantă și memorabilă

LASTING System Team

Team Building LASTING System vara 2018 – o experiență energizantă și memorabilă

La începutul lunii august echipa LASTING System s-a bucurat de două zile de Team Building la munte, unde ne-am reunit departe de zgomotul și arșița orașului.


Priveliștile uimitoare ale Munților Parâng (Voineasa – Obârșia Lotrului), au fost fundalul pe care s-au desfășurat activitățile de echipă coordonate de cei de la Vertical Adventure. Ne-am organizat, am făcut drumeții și exerciții, am gătit, am împărtășit povești, discuții animate și momente de liniște. Potențialul individual și al echipei a fost recapitulat și desfășurat pe parcursul momentelor plăcute petrecute împreună.


Pentru că ne plac provocările, am avut și un concurs de Master Chef format din 4 echipe. Fiecare echipă a fost premiată în ordinea punctelor primite de către juriu, iar rezultatele măiestriei și eforturilor în ale gătitului au fost savurate de toți participanții.

Vă lăsăm să vă faceți o idee despre experiența din acest an prin intermediul imaginilor și mulțumim echipei HR pentru organizare, colegilor pentru poze, precum și tuturor participanților pentru energia și spiritul de echipă pe care l-au adus acestor momente!

***

***

***

***

***

***

No Comments

Post a Comment

Contact