UPS-urile EATON, organizate pe medii de lucru

LASTING System EATON UPS backup

UPS-urile EATON, organizate pe medii de lucru

UPS-urile (sau Sursele Neîntreruptibile de Curent) EATON sunt concepute pentru a furniza energie electrică de rezervă la o înaltă calitate și pentru o gamă largă de situații.

Acestea acoperă necesitățile de curent electric ale diverșilor consumatori, de la desktop PC-uri, la mari centre de date.

EATON a organizat pe medii de lucru (și implicit, pe tipuri de consumatori electrici) produsele sale din această categorie), secțiune din care am rezumat/reluat pentru dvs. informațiile de mai jos.

 

Unitățile UPS de rețea și pentru birouri mici

Unitățile UPS de rețea permit protejarea sistemele critice conectate și garantează un nivelul corespunzător al energiei electrice, plus siguranța bateriei. EATON a inclus și software-ul aferent în soluțiile din această categorie, pentru a permite care vă permite vizualizarea și gestionarea de la distanță a rețelei proprii de alimentare și a echipamentului atașat.

Funcție de produsul ales, este asigurată și protecția pe liniile de date (Internet/Tel/Fax), astfel încât aparatura conectată să nu aibă de suferit în cazul descărcărilor atmosferice (supratensiunii).

 

Unitățile UPS destinate serverelor

Pentru a asigura o alimentare continuă, serverele necesită protecție împotriva penelor de curent, suprasarcinilor, variațiilor de tensiune etc, EATON a conceput soluții complete pentru serverele fizice, compatibile și integrabile impecabil cu cele mai performante platformele de virtualizare.

Acest tip de unități sunt destinate furnizorilor de Internet, profesioniștilor din telecomunicații, celor ce dețin/operează centre de servere, întreprinderilor îi în genere oricăror entități ce doresc să își protejeze serverele de problemele ce pot surveni pe linia rețelei de curent principale.

 

UPS-uri pentru centrele de date

În cazul în care funcționarea unui centrul de date este întreruptă/afectată/dereglată, afacerile celor care operează centrul de date, precum și ale clienților acestora sunt afectate în mod critic.

A menține informațiile digitale în siguranță și accesibile în mod continuu înseamnă și a avea cele mai bune UPS-uri alocate centrelor de date, pentru a înlătura riscurile legate de variațiile rețelei de curent.

Soluțiile EATON pe această linie sunt scalabile, concepute astfel încât să poată fi economisit spațiul fizic alocat lor, să fie ușor de implementat și mai apoi de gestionat.

No Comments

Post a Comment

Contact