Webinariile LASTING & EATON

Webinariile LASTING & EATON

O serie IT KNOWLEDGE reușită

Manage power your way

 

Eaton – Manage Power your way- prezentare

Power_managment_fundamentals_eGuide

Primul webinar din serie a prezentat beneficiile parteneriatului cu LASTING și EATON, și a detaliat serviciile și produsele EATON, familiarizându-ne cu portofoliul vendorului.

Am aflat cum este corect să alegem un UPS în funcție de nevoi și de caracteristicile acestuia, am trecut în revistă cele mai comune greșeli de power management și cum pot fi acestea evitate, precum și câteva practici bune pentru un proiect de succes.

 

Offline & Line Interactive

 

Eaton – Offline & Line Interactive

Pe parcursul celei de-a doua prezentări am aflat  tipurile de aplicații unde se pot folosi produsele UPS de tip offline și line interactive enumerând diferențele tehnologice ale acestora de la un tip de aplicație la alta, dar și față de produsele similare din piață.

 

Online Dubla Conversie

 

Eaton Online Double Conversion

În prezentarea cu nr. 3 subiectul principal au fost tipurile de aplicații unde se pot folosi produsele UPS de tip online dublă conversie și care sunt avantajele / dezavantajele sistemelor de UPS-uri centralizate și descentralizate.

 

ePDUs & Communication Option

 

 Eaton – ePDU’s & Communication

A patra prezentare a exemplificat tipurile de soluții pentru distribuirea energiei cât mai eficient într-o infrastructură IT sau non IT dar și gestionarea acesteia pentru maximizarea siguranței și a disponibilității aplicațiilor critice.

 

Software & Distributed service with EATON & LASTING

 

Eaton – Software & Services

Webinarul care a încheiat seria a readus în discuție beneficiile parteneriatului cu LASTING și EATON și a detaliat serviciile pe care LASTING System alături de parteneri le poate oferi clienților finali.

Prezentatorii au enumerat opțiunile de gestionare și monitorizare de la distanță pentru echipamentele UPS și ePDU dar și opțiunile de service disponibile pentru a asigura longevitatea și protecția maximă a aplicațiilor critice. Am explicat de ce expertiza tehnică a specialiștilor LASTING vă poate fi de mare folos exemplificând atât practici bune cât și greșeli de power management care pot fi evitate.

Alte materiale care vă pot fi de folos în alegerea celor mai potrivite soluții pentru dumneavoastră pot fi descărcate folosind linkurile de mai jos:

 

Better Quality in UPS Application

Eaton Power Infrastructure solutions and products catalogue 2018

Eaton Service Matters brochure 2020

Eaton technology brief

Eaton UPS parallel whitepaper

Eaton variable module management system-VMMS brochure

Eaton VMMS brochure

Increased Power Protection with Parallel UPS Configurations

Value of integrated backfeed protection and bypass fuse in UPS systems

 

Vă stăm aproape

Pentru detalii suplimentare referitoare la subiectele discutate în webinarii specialiștii vă stau la dispoziție

petre.ilinca@lasting.ro

burlacumarius@eaton.com

service.eaton@lasting.ro 

 

Pentru comenzi și alte detalii vă stăm ca de obicei la dispoziție la adresa

asm@lasting.ro

No Comments

Post a Comment

Contact